Ondernemen in Purmerend

‘Dit kookboek is een visitekaartje voor onze horeca’

Arwin Versteyne (Brasa), Marjolein de Reus (Kozee) en Sven Tishauser (Restaurant & Bar Twaalf).

'Onze buitenlandse klanten komen hier graag'

RB2

Dennis van Marle

managing partner

'Mijn klanten verwachten dat ik milieubewust bouw'

Caravancentrum Waterland

Jan van Zon

eigenaar

'Hier wilden we ons eigen gebouw bouwen'


Mercuur Bouw

Frank Klukhuhn

directeur

'Iedere straat heeft een vertegenwoordiger'


Pontman Schoenen

Paul Kuijt

'Van hobbykit naar 12.000 liter per maand'


Berging Brouwerij

Sjors Last


De toekomst van onze binnenstad bepalen we samen

Purmerend heeft een prachtig historisch centrum, een unieke plek waar je kunt ondernemen, beleven, wonen en werken. Kortom: onze binnenstad heeft veel te bieden. Inwoners, bezoekers, eigenaren en ondernemers zijn er trots op en dat willen wij graag zo houden. Daarom gaan we samen aan de slag voor een toekomstbestendige binnenstad. Wij nodigen jou als ondernemer of eigenaar graag uit om deel te nemen aan één van de binnenstadsateliers op dinsdagavond 26 november (ondernemers) of woensdagavond 27 oktober (eigenaren-ontwikkelaars-vastgoed). In een interactieve werksessie bespreken we samen de ambities, opgaven en kansen voor de toekomst op korte en lange termijn. We vragen u om mee te denken over het toekomstige gebruik en de uitstraling van het vastgoed en de openbare ruimte van de binnenstad.

Uitvoeringsagenda economische visie 2040 vastgesteld

De gemeente Beemster en de gemeente Purmerend hebben de uitvoeringsagenda die hoort bij de economische visie 2040 vastgesteld. De uitvoeringsagenda is de concrete uitwerking van de visie. In de economische visie 2040 staan de gezamenlijke ambities voor een sterke, toekomstbestendige nieuwe gemeente Purmerend. Want Beemster + Purmerend #datwerkt!


Ondernemersloket Purmerend

Bent u ondernemer in Purmerend of Beemster en heeft u ondersteuning of advies nodig? Neem dan contact op met het ondernemersloket Purmerend: (0299) 452 400 of mail naar ondernemersloket@purmerend.nl.

Coronavirus: steunpakket voor ondernemers

Voor ondernemers, die geraakt worden door de coronacrisis, zijn er landelijke en lokalel steunmaatregelen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Er is in deze moeilijke tijd voor ondernemers veel nieuws dat voor u van belang kan zijn. We besteden daarom extra aandacht aan onze Nieuwsbrief Werken en Ondernemen én versturen die met grote regelmaat. Hier leest u de laatste nieuwsbrief. Nog geen abonnee? Meld u dan aan, dan ontvangt u de nieuwsbrief rechtstreeks van ons in uw mailbox.